Общи условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Моля, прочетете внимателно общите условия, посочени по-долу, преди да поръчате Acrylic Bender от този уеб сайт.

Общи условия за ползване на partners.bg

 1. Уеб сайтът bender.partners.bg е интернет магазин, собственост на фирма Партнърс ООД.
 2. Настоящият документ съдържа Общите условия и урежда отношенията между Партнърс ООД и потребителите на електонни услуги, намиращи се на субдомейн bender.partners.bg
 3. Използването на всички хипер-връзки и/или заплащането на продукта, Ви превръща в потребител, което означава, че приемате и се задължавате да спазвате общите условия. Тези условия обвързват всички потребители.
 4. Партнърс ООД си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително анонсиране.

Авторски права

Партнърс ООД Ви дава право да разглеждате всички материали – изображения, текстове и всякаква информация от страниците на bender.partners.bg, само за лична употреба – при условие, че не се ползват с търговска цел и се спазват всички авторски права. Публикуваното на този сайт съдържание е собственост (освен ако изрично не е упоменато друго) на онлайн магазин bender.partners.bg и се ползва със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквото и да е съдържание от този сайт без изрично разрешение ще бъде преследвано с цялата строгост на закона.

Права и задължения, съгласно ЗЕТ и ЗЗП

Съгласно ЗЕТ и ЗЗП bender.partners.bg е длъжен да предостави на потребителите си непрекъснат достъп до следната информация:

 1. Име и адрес на фирмата – Партнърс ООД, гр. Пловдив, ул. Орловец 7А тел. за връзка 0896 698 329, e-mail адрес [email protected]
 2. Основните характеристики и информация за продукта са подробно описани на отделна страница.
 3. Органът, който осъществява контрол върху дейността на онлайн магазин bender.partners.bg е Комисията за защита на потребителите.
 4.  Цените указани в българската версия на сайта са в лева, в английската са в евро, а в сръбската в динара. Цените са с включено ДДС и важат за 1 брой.  Доставката на продукта е безплатна.
 5.  Няма допълнителни такси при използването на предоставените средства за комуникация с нас.
 6.  Предлагаме доставка само с наложен платеж, след доставяне на продукта от куриерската фирма.
 7. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Коментари и оценяване

Публикуването на коментари за продуктите означава, че потребителят е съгласен с Общите условия за ползване на bender.partners.bg. Не носим отговорност за достовертността на мненията, публикувани от потребителите.

Ще бъдат публикувани мнения, които са свързани единствено с продуктите, съдържащи се на сайта.
Няма да се публикуват и ще се премахват от сайта всички коментари, които представляват:

 • търговска реклама
 • нецензурирани изрази
 • обиди на етническа, сексуална или свързана с вероизповедание основа
 • порнографско съдържание
 • лични данни
 • URL връзки и препращания към други страници

Ние сме радетели за използването на български език в интернет, така, че писането на кирилица в коментарите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
bender.partners.bg си запазва правото да прави корекции на правописни грешки в изказаните от потребителите мнения, без да променя съдържанието на коментара.

Рекламации

Законът за защита на потребителите дава право на потребителя да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им, без да плаща неустойка, при условие че не е нарушена цялостта на опаковката и е запазен добрият търговски вид на стоката, спазвайки условията по чл.55 от ЗЗП.

Ако потребителят реши да върне стоката, без ясна причина, куриерската услуга за транспорта до нас ще бъде за негова сметка.
Всички права на потребителя, цитирани в ЗЗП важат и в интернет магазин bender.partners.bg

При получаване на пратката, задължително проверете съдържанието на пакета за нарушаване на вида на опаковката и съответствие на продукта със заявката.

В случай на възникване на спорове или неуредени въпроси, които не са упоменати в Общите условия, потребителят има право да отправи възникналите въпроси към нас на посочения за връзка адрес. Въпросите ще бъдат разрешавани според разпоредбите на действащото българско законодателство в дух на коректност и добронамереност.

Контакти

Адрес:
гр.София
бул. “Г.М.Димитров”, бл.60

Лице за техническа информация:
Людмил Тодоров
GSM: 089/6698 329


Свържете се с нас!

[contact-form-7 id="4"]

Кошница

 • Нямате избрани продукти в кошницата.